Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Kategorier - Fluehjul

Fluehjul

Fluehjul

Når du skal fluefiske, er fluestangen klart det vigtigste redskab. Derfor tilkendes fluehjulet ofte lidt mindre værdi, men dermed ikke sagt at det er uvæsentligt, hvilket fluehjul du vælger. Det vigtigste er blot, at du vælger din fluestang, før du finder dit fluehjul.

Fluehjulets primære funktion er at kunne indeholde minimum den mængde bagline og flueline, som du har behov for, dette defineres ofte efter klasserne. Desuden skal fluehjulet have en ordentlig bremse, så det er muligt at "fighte" fisken ind på den bedste måde. Fluehjulets vægt skal passe til fluestangen, da et tungt fluehjul er ubehageligt at stå med i længere tid og det kan også give ubalance når man holder det (Kom gerne ind i butikken og pørv tingene sammen så du ikke vælger noget forkert).

Et forkert vægtforhold mellem stang og hjul kan også ødelægge balancen i dit kast og gøre at kastet bliver kortere eller ende med en rodet line. Derfor skal du altid vælge et fluehjul, der passer til din fluefiskestang.

Kom ind ved Grej.dk og få en god vejledning og prøv grejet før du køber det. Aftal evt. tid så kan du også få lidt kursus i det sammen med købet.Der blev fundet 1 side med 26 resultater
Facebook Youtube