Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Kategorier - Fluehjul

Fluehjul

Fluehjulets primære funktion er at rumme den mængde bagline, runningline og flueline, som der er behov for, når du skal kaste fluelinen med din flue i enden af forfanget ud i vandet og så langt væk fra dig som muligt, derud hvor fisken står eller går.

 Fluehjulets størrelse og vægt er tilpasset AFTM lineklasserne fra 2-12, hvor klasse 2 er til det fineste og letteste tørfluefiskeri f.eks efter stalling eller bækørred i mindre åer og klasse 12 er til det tunge laksefiskeri med synkeliner og med vægtbelastede rørfluer i store strømfyldte flom elve med 14-16 fods stænger. Derfor skal fluehjulet have en ordentlig bremsefunktion, så der ikke kommer overløb, når storfisken ræser derudaf, så du kan "fighte" fisken på den bedste måde.

Fluehjulets vægt skal passe til fluestangens AFTM lineklasse og til stangens længde, så der er balance. (Kom ind i butikken og prøv tingene sammen med os, så du ikke vælger noget forkert) Der er en fiskesø lige udenfor butikken. Du kan osse få et kastekursus sammen med købet.

Et forkert vægt/balanceforhold mellem fluestang og fluehjul og ikke mindst fluelinens vægt, kan også ødelægge  muligheden for lange- og perfekte kast uden at f.eks.  fluelinen og runninglinen roder sammen. Derfor skal du altid vælge et fluehjul, og en flueline der passer perfekt til din fluestang.

Kom ind i butikken og se vores udvalg og få råd og vejledning.

 Der blev fundet 0 sider med 0 resultater
Facebook Youtube