Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Find din fluestang her på Grej.dk

På Grej.dk er grejet i orden - vi har specialiseret os i udstyr til den moderne lystfisker.

Vi har således også alt til dig, der bedst kan lide at fiske med flue. Vi har et stort udvalg af fluestænger, fluehjul, flueliner, fluer - alt hvad du har brug for, for at have det rette udstyr til fluefiskeri. Inden for stænger, har vi bl.a. både enhånds- og tohåndsstænger samt sæt.

Se udvalget og find din fluestang her

På udkig efter en bestemt fluestang?

Vores udvalg inden for udstyr til fluefiskeri er så stort, så det nogle gange godt kan være svært at finde noget :-) Heldigvis er vores shop udstyret med en rigtig god søgefunktion, hvor du kan søge dig frem til det meste.

Tip til din søgning:

Finder du ikke, hvad du søger?

Hvis du mod forventning ikke finder hvad du søger i vores shop eller ved brug af vores søgefelt, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi svarer med glæde på spørgsmål og du kan kontakte os på grej@grej.dk eller på 75 34 84 30 / 21 27 46 22

Se også ind forbi vores fysiske butik

Vil du gerne danne dig et bedre overblik over vores sortiment inden for udstyr til fluefiskeri, så vil vi anbefale dig at besøge vores fysiske butik. Her kan du se hele vores sortiment af fluestænger, fluehjul, flueliner og alle vores forskellige fluer.

Vores butik er altid et godt sted at besøge, når du ikke er 100 % sikker på, hvad du leder efter. I butikken kan vi bedre råde og vejlede dig, og du har mulighed for at se og prøve de forskellige fluestænger.

Vores butik ligger på adressen:

Bredsten Landevej 196, Filskov

7200 Grindsted