Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Kategorier - Fluestænger

Fluestænger

Fluefiskeri er en af de sjoveste og mest spændende genrer inden for lystfiskeri. Metoden er god for såvel begyndere, som de mere øvede. For at kunne fluefiske, behøver du en fluestang.

Fiskemetoden er forholdsvis enkel, men teknikken i at kaste med fluestangen, kræver øvelse og her kan Grej.dk  hjælpe dig med fluefiske kurser ved Filskov Fiskesø eller du kan købe videoer eller bøger med vejledning i fluefiskeri i butikken og på webshoppen.

Du er altid velkommen til at komme ind i butikken og prøve de forskellige typer fluestænger - eenhånd eller to-hånds -  for at finde den der passer bedst til dig. Hvis du er en øvet fluefisker, ved du helt sikkert hvor blød eller stiv eller hvor lang din fluestang skal være. Men er du nybegynder, kan det være svært at vide, hvad du har det bedst med. (Husk vi har en fiskesø lige ved siden af butikken så du kan altid prøve om grejet er noget for dig før du bestemmer dig) :-)

Her kan du se vores store udvalg af fluestænger og danne dig et indtryk af de forskellige stængers muligheder, lineklasser og prisklasser.

Vi sælger blandt andet fluestænger fra: Shimano, Saxild, Lawson, Redington m.fl. Det betyder, at du er sikret fluestænger i topkvalitet. Vi tilbyder prismatch på alle Shimano, Saxild, Lawson og Redington fluestænger, så finder du den samme stang billigere et andet sted, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. ( kun danske butikker)Der blev fundet 2 sider med 70 resultater
Facebook Youtube