Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Kategorier - Fluestænger

Fluestænger

Fluefiskeri med fluestænger er en af de sjoveste og mest spændende fiskegenrer inden for lystfiskeri. Det er en god form for fiskeri for begyndere, men det kræver en fluestang.

Fiskemetoden er forholdsvis simpel, men teknikken i at kaste med fluestangen kræver lidt øvelse og her kan vi være behjælpelige med flue kurser ved Filskov Fiskesø eller man kan købe videoer eller bøger med vejledning i fluefiskeri..

Du er altid velkommen til at komme ind i butikken og prøve de forskellige typer fluestænger for at finde den der passer bedst til dig. Hvis du er en øvet fluefisker, ved du helt sikkert hvor blød eller stiv din fluestang skal være. Men er du nybegynder, kan det være svært at vide, hvad du har det bedst med. (Husk vi har en fiskesø lige ved siden af butikken så du kan prøve om grejet er noget for dig før du bestemmer dig :-)

 

Her kan du se vores store udvalg af fluestænger og danne dig et indtryk af de forskellige stænger og prisklasser.

 

Vi sælger blandt andet fluestænger fra de anerkendte mærker som, Shimano, Saxild, Lawson, Redigton m.v. Det betyder, at du er sikret fluestænger i topkvalitet. Vi tilbyder prismatch på alle Shimano, Saxild, Lawson og Redigton fluestænger, så finder du et produkt billigere et andet sted, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. (Dog kun i forhold til andre Danske butikker)Der blev fundet 1 side med 73 resultater
Facebook Youtube