Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Her finder du alt i fangstnet

På Grej.dk har vi et kæmpe sortiment i udstyr til fiskeri. Vi har således også et kæmpe udvalg af forskellige fangstnet. Vi fører alle de store mærker og har ofte også gode tilbud på vores net.

Se alle net her

Leder du efter et bestemt fangstnet?

Hvis du ved lige præcis hvilket net, du gerne vil have, så kan du med fordel bruge vores søgefelt til at finde det. Når du leder efter et net, hvor du kan huske navnet på det eller dele af navnet/modellen, så indtast disse informationer i søgefeltet øverst på siden.

Skriv ordene med mellemrum i mellem og uden specialtegn, så er du sikker på at få alle relevante søgeresultater frem.

Har du spørgsmål til os og vores produkter?

I tilfælde af du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det du søger, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på mail på grej@grej.dk eller på telefon på 75 34 84 30 / 21 27 46 22

Vi tilstræber hurtig levering

Hvis din bestilling kan gå som brev, afleverer vi som oftest din bestilling i postkassen også om lørdagen og søndagen, så du kan have dine varer allerede om mandagen.

Skulle der ske det uheldige, at den bestilte vare er udsolgt, kontakter vi dig hurtigst muligt og giver dig mulighed for at vælge mellem at annullere ordren eller vælge en anden tilsvarende vare.

14 dages fuld returret

Hvis du fortryder, har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret. Du skal selv betale fragten for det du sender retur, men til gengæld sørger vi for, du har pengene retur inden for 10 arbejdsdage.