Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Køb din fiskestang hos os

På Grej.dk har vi et stort og bredt udvalg af fiskestænger til alle former for lystfiskeri. Vi er leveringsdygtige i alle de professionelle mærker og har også et stort udvalg af tilbehør.

Du finder i vores shop bl.a.:

Se hele udvalget af stænger her

Leder du efter en helt bestemt fiskestang?

Hvis du søger en helt bestemt fiskestang, så kan du med fordel bruge vores søgefelt til at finde den frem. Hvis du leder efter en stang, hvor du kan huske det helt præcise navn eller bare f.eks. mærke og måske et nummer på den, så indtast det i søgefeltet.

Skriver du ordene med mellemrum i mellem, så får du resultater med alle muligheder og er sikker på at få alle resultater frem på den stang, du leder efter.

Har du spørgsmål eller skal bruge hjælp?

Hvis du har spørgsmål til vores varer eller skal bruge hjælp til at finde den bedste fiskestang til dit behov, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer henvendelser både på mail og telefon. Du kan kontakte os på grej@grej.dk eller på telefonen på 75 34 84 30 / 21 27 46 22

Vi er selv passionerede lystfiskere og ved, hvor stor en forskel det rigtige udstyr kan gøre. Derfor har vi samlet et udvalg af de mærker, som vi kan stå inde for. Der er selvsagt mange forskellige præferencer, og nybegynderen har ikke nødvendigvis glæde af den samme fiskestang som den erfarne lystfisker, der har fisket regelmæssigt i de sidste 20 år. Vi har stor ekspertise i at vejlede dig til det rette køb – og vores lykke er gjort, når du køber en fiskestang, som du kan have glæde af de næste mange år.

Hurtig levering og 14 dages returret

Vi leverer hurtigt - særligt, hvis vi kan sende som brev. Hvis din bestilling kan sendes som brev, afleverer vi som oftest også din bestilling i postkassen om lørdagen og søndagen, så du kan have din bestilling allerede om mandagen. Hvis det skulle være så uheldigt, at varen er udsolgt, kontakter vi dig og giver dig valget mellem at annullere varen eller vælge en anden tilsvarende vare.

Hvis du fortryder dit køb, har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret. Du skal selv betale returfragten, men til gengæld sørger vi for, du har pengene på din konto inden for 10 arbejdsdage.