Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Køb fiskegrej online på Grej.dk

På Grej.dk har vi et stort udvalg af fiskegrej til alle former for lystfiskeri. Vi har udstyret til både den professionelle lystfisker og til dig, der er begynder. Vi har grej til kystfiskeri, fluefiskeri, lystfiskeri fra båd - kort sagt, så har vi udstyr til ALT!

Køb fiskegrej online hos os på Grej.dk, vi har et stort udvalg af bl.a.:

Find, hvad du søger - brug vores søgefunktion

Vi indrømmer, det kan være svært at finde rundt i vores shop. Særligt, hvis du leder efter et hjul eller noget andet fiskegrej, hvor du kun kan huske nummer og fabrikat. Her har vi heldigvis en rigtig god søgefunktion.

Hvis du for eksempel leder efter et hjul, hvor du kan huske, det var noget med ’Spro’ og ’8100’, så indtast dette i søgefeltet. Hvis du har mellemrum mellem alle ordene, så finder siden alle muligheder med varer som både indeholder ’Spro’ og ’8100’. På den måde finder du nemt og hurtigt frem til det hjul, du søger.

Tip til søgning:

Besøg også vores fysiske butik med fiskegrej

Finder du ikke det fiskegrej, du søger online i vores webshop, så har vi også en fysiske butik, hvor du kan købe dit fiskeudstyr. Her finder du hele vores sortiment af fiskehjul og fiskestænger, blink, spinnere, fluer, net samt beklædning. Butikken er et godt sted at gå hen, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du søger. Her kan vi råde og vejlede dig og du kan bedre se det forskellige grej og har mulighed for at prøve det, så du kan vurdere, om det er det rigtige for dig.

Den fysiske butik finder du på adressen:

Bredsten Landevej 196, Filskov

7200 Grindsted