Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Køb fiskehjul her på Grej.dk

Her på Grej.dk har vi et meget stort udvalg af fiskehjul til alle typer lystfiskeri. Vi har hjul til at fiske fra alt fra kyster til broer og både - kort sagt, har vi hjul til ALT!

Vi er således leveringsdygtige i fastspolehjul, multihjul, spinnehjul samt alle former for tilbehør og vedligeholdelseskit - se hele udvalget af hjul her

Kan du ikke finde, hvad du søger?

Vi må indrømme, det kan være vanskeligt at finde rundt i vores shop, netop fordi vi har så stort et udvalg :-)

Især hvis du er på jagt efter et helt bestemt fiskehjul og ikke kan huske præcis, hvad det hedder. Her har vi heldigvis fået udviklet en rigtig god søgefunktion.

Hvis du leder efter et fiskehjul, hvor du kan huske, det var af mærket Encore og et spinninghjul, så indtast dette i søgefeltet på formen: ’encore spinning’. Hvis du har mellemrum mellem alle ordene, så får du resultater med alle muligheder som både indeholder ’encore’ og ’spinning’. På den måde kan du nemt og hurtigt finde frem til det hjul, du søger.

Tip til din søgning:

Se vores fiskehjul i den fysiske butik

Har du svært ved at finde det helt rigtige hjul ved at kigge rundt online i vores webshop, så vil vi opfordre dig til at kigge forbi vores fysiske butik i Grindsted. Her finder du hele vores sortiment af hjul og stænger, fluer, blink, spinnere og synk.

Butikken er et godt sted at besøge, når du ikke er helt sikker på, hvad du leder efter. I butikken kan vi nemlig bedre råde og vejlede dig, og du har mulighed for at se det forskellige grej og kan prøve det.

Vores fysiske butik finder du her:

Bredsten Landevej 196, Filskov

7200 Grindsted