Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Fluehjul købes på Grej.dk

Er du til fluefiskeri og kan bedst lide at fiske med flue, stang og flueline, så har du også brug for et godt fluehjul. Udstyret skal være i orden, når du kaster linen ud og når du skal hive din fangst i land.

På Grej.dk har vi specialiseret os i udstyr til den moderne lystfisker. Vi har derfor et meget stort udvalg af fluehjul inden for alle klasser. Vi fører alle de kendte mærker og har hjul i alle klasser - se hele udvalget af hjul her

Søger du et bestemt fluehjul?

Vi har så stort et udvalg inden for fiskeudstyr, så det nogle gange godt kan være svært at finde noget i vores shop :-) Heldigvis har vi fået udviklet en rigtig god søgefunktion, så hvis du er på jagt efter et bestemt fluehjul, kan du altid søge det frem via vores søgefelt.

Hvis du for eksempel leder efter et hjul af mærket Greys og kan huske, det var Model 100, så indtast dette i søgefeltet på formen: ’greys 100’. Sørg for at have mellemrum mellem ordene, så er du sikker på at få alle relevante resultater frem og finde det hjul, du søger.

Tip til din søgning:

Har du brug for råd og vejledning?

Hvis du har brug for et godt råd i forhold til valg af fiskehjul eller andet udstyr til fluefiskeri, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på grej@grej.dk eller på telefonen på 75 34 84 30 / 21 27 46 22

Kig også forbi vores fysiske butik

Har du problemer med at finde det helt rigtige hjul i vores shop eller vil du gerne danne dig et bedre indtryk af vores sortiment inden for grej til fluefiskeri, så kan du med fordel lægge vejen forbi vores fysiske butik i Grindsted. Her finder du hele vores sortiment af fluestænger, fluehjul, flueliner og ikke mindst alle vores fluer.

Vores butik finder du på adressen:

Bredsten Landevej 196, Filskov

7200 Grindsted