Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Kategorier - Net

Net - Fangstnet - Keepnet m.v.

Her finder du vores store udvalg af fiskenet, fangstnet og keppnet, sænkenet og tilbehør til net som magneter m.v. Vi lover, at du her kan finde fiskenet til alle former for fiskeri. Pris og kvalitet høre sammen men hos Grej.dk køber vi stort ind så du kan få varen til de bedste priser.

Der findes mange fiskenet i både gummi coated og almindelig nylon tråde, og derfor sætter vi en stor ære i at udvælge lige netop dem, som vi mener, er de bedste i forhold til prisen og kvaliteten.
(Da vi har en fiskesø lige ude foran butikken, får vi også hurtig respons på hvilke produkter der er gode. Så ved vi, at det er dem vi skal have fremover.)

Herunder kan du også finde magneter til dine fiskenet. Magneter kan have mange funktioner, og du kan her finde en magnet med lige præcis den styrke, du har brug for så nettet kan hænge ordentligt.

Vi står altid inde for vores kvalitet og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 21 27 46 22 for at få hjælp/vejledning. Du er også velkommen til at komme ind i butikken for at finde netop det fangstnet du har brug for.Der blev fundet 1 side med 34 resultater
Facebook Youtube