Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Kategorier - Net

Net - Fangstnet - Keepnet m.v.

Her finder du Grej.dk's store udvalg af fiskenet, fangstnet, sommerfuglenet, børnenet og keep-net, sænke-net og tilbehør til fastgørelse af net som f.eks. magneter m.v. Grej.dk har fiskenet til alle former for fiskeri. Pris og kvalitet hører sammen. Hos Grej.dk køber vi stort ind så du kan få varen til de bedste priser.

Der findes mange slags fiskenet i både gummi coated- bomulds- og almindelig nylon tråde, og vi udvælger lige netop dem, som vi mener, er de bedste i forhold til prisen og kvaliteten.
 Der ligger en fiskesø lige ude foran butikken, så vi får hurtig respons på hvilke net der er gode.

Herunder kan du også finde magneter til dine fiskenet. Magneter kan have mange funktioner, og du kan her finde en magnet med lige præcis den styrke, du har brug for så nettet kan hænge ordentligt fast i din jakke eller din fisketaske.

Grej.dk står altid inde for produkternes kvalitet og du kan også kontakte vores kundeservice på tlf. 21 27 46 22 for at få hjælp/vejledning. Du er også velkommen til at komme ind i butikken for at finde netop det fangstnet du har brug for.Der blev fundet 1 side med 26 resultater
Facebook Youtube