Kurv.0 Kategorier Tilbud Nyheder Mængde rabat Ris eller ros Produktforslag Tilbudsmail Om os Info Links

Kategorier - Fiskehjul

Fiskehjul

Her på Grej.dk finder du Danmarks bedste udvalg af fiskehjul , vi har over 500 forskellig modeller. Du kan altid finde et knivskarpt tilbud her på siden. Vores udvalg af fiskehjul spænder fra helt billige fiskehjul, der anvendes af begyndere og hårdt brug, til de mere avancerede modeller i højeste kvalitet til den ambitiøse lystfisker. Vi forhandler blandt andet fiskehjul fra de populære brands Shimano, Viva, Daiwa, Quantlm og mange flere. Når du skal vælge dit nye fiskehjul skal du vælge efter hvor du vil fiske og hvad det skal kunne bruges til.

Vi sender Fiskehjul til København, Århus, Odense, Ålborg, Esbjerg og alle andre byer og vi sender selvfølgelig også til andre lande.

I dag bruger man meget UL grej til Put&Take fiskeri, dette er en fordel med små hjul i en god kvalitet så de kan holde til de store fisk men samtidig giver den vægt/balanceforhold som stang og hjul skal have sammen.

Du finder hele udvalget af fiskehjul hos os uanset om det er fra UL eller til store fiskehjul til båd m.v.Der blev fundet 3 sider med 267 resultater
Facebook Youtube